BİTLİS / HİZAN - Karasu Yatılı Bölge Ortaokulu

0 (434) 6111270
YEŞİL OVA MAH. KALKANLI / 1 SK. YİBO BLOK NO: 7 İÇ KAPI NO: 1 HİZAN / BİTLİS
Vizyon
İnanıyoruz ki; Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Hizan Karasu Yatılı Bölge Ortaokulu´nda bulunmaktan gurur duysun.Hizan Karasu Yatılı Bölge Ortaokullu olmak bir ayrıcalık olsun Yetiştirdiğimiz her öğrenci, hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin. Hizan Karasu Yatılı Bölge Ortaokulu mezunları ülke yönetiminde söz sahibi olsun.Okulumuzda çalışanlar ve öğrenciler, doğruları yaptıklarında ortaya çıkabilecek sonuçlardan korkmasınlar ve gerçekleri yerine getirirken endişeleri olmasın.
Misyon
İnanıyoruz ki; Biz okulumuzun başarısını artırmak için işbirliği yapan, sorumluluk alan, verimli çalışan bir ekibiz. Biz öğretmen, öğrenci, veli ve yardımcı personelden oluşan Hizan Karasu Yatılı Bölge Ortaokulu ailesiyiz. Biz, güleryüzlü, yetenekli, enerjili, coşkulu, üretken ve iyi bir okuluz. Kendimize ve arkadaşlarımıza güvenip, birbirimizi kollarız. Biz daha iyi olmak için birbirimizi yüreklendiririz. Sosyal etkinliklerde bulunmak, eğitimimizin önemli bir parçasıdır.
Öğretim Şekli :Tam Gün
08.30 - 15.25
Kaloriferli
YÜRÜME MESAFESİNDE.
YEŞİLOVA MAH.KÜLTÜR CAD NO:33 Hizan-BİTLİS
Okulumuz İl merkezine 45 km, İlçe merkezine 0 km uzaklıkta bulunmaktadır.